Vi har opnået 4,2 stjerner på Google
5/5
Autohuset odder logo

3 års garanti

Mekaniker tjek af motor i odder

Vores kvalitet er din garanti

3 års garanti

Hos Hella Service Partner ved vi, at kvaliteten betaler sig. Derfor arbejder vi kun med reservedele af høj kvalitet ved udførelse af både service og reparationer, og hos os er du altid sikret 3 års garanti på alle nye reservedele.

Hella Service Partner trækker alle reservedele fra Danmarks største grossist, vi har derfor løbende leveringer på vores værksteder igennem dagen. Det sikrer fleksibilitet og tryghed for dig som kunde, da vi derfor altid er leveringsdygtige – også i reservedele i høj kvalitet.

Kompetencer og knowhow i højsæde

I dag bliver bilerne mere og mere tekniske. Derfor lægger vi meget vægt på, at vores folk har de helt rigtige spidskompetencer og har deltaget i relevante kurser og efteruddannelser, så de præcis ved, hvordan din bil er skruet sammen.
Vi har det udstyr og værktøj, der kræves, og vi investerer løbende i både data, tester og værktøj, så du hurtigst muligt kommer ud at køre igen. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker herunder også helt nye biler – også inden for garantiperioden, så du beholder din fabriksgaranti.

Vi tilbyder

Book tid til din bil

Garantien holder

Du kan altid vide sig sikker på, at din fabriksgaranti på bilen holder, så længe du overholder bilens intervaller for service. Vi følger bilfabrikanternes forskrifter og anvender konsekvent reservedele af en kvalitet, der matcher fabrikantens standard. Dernæst opfylder vi EU-reglementet på alle punkter og har altid adgang til alle bilens tekniske data. Vi er leveringsdygtige i alle reservedele fra dag til dag – også originalreservedele. Det betyder sikkerhed for dig som bilejer, så du altid kan være kørende, når du har behov for det.