Vi har opnået 4,2 stjerner på Google
5/5
Autohuset odder logo

Service på bil

Kompetencer og knowhow i højsæde

I dag bliver bilerne mere og mere tekniske. Derfor lægger vi meget vægt på, at vores folk har de helt rigtige spidskompetencer og har deltaget i relevante kurser og efteruddannelser, så de præcis ved, hvordan din bil er skruet sammen.

Vi har det udstyr og værktøj, der kræves, og vi investerer løbende i både data, tester og værktøj, så du hurtigst muligt kommer ud at køre igen. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker herunder også helt nye biler – også inden for garantiperioden, så du beholder din fabriksgaranti.

DSCF4022

Garantien holder

Du kan altid vide sig sikker på, at din fabriksgaranti på bilen holder, så længe du overholder bilens intervaller for service. Vi følger bilfabrikanternes forskrifter og anvender konsekvent reservedele af en kvalitet, der matcher fabrikantens standard.

Dernæst opfylder vi EU-reglementet på alle punkter og har altid adgang til alle bilens tekniske data. Vi er leveringsdygtige i alle reservedele fra dag til dag – også original reservedele. Det betyder sikkerhed for dig som bilejer, så du altid kan være kørende, når du har behov for det.

Hos os bevarer du fabriksgarantien

Får du din bil serviceret på et Hella Service Partner autoværksted i garantiperioden, er du samtidig sikker på at bevare din fabriksgaranti.

Hella Service Partner værkstederne servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret fra fabrikken.

Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. På den måde kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, for at fabriksgarantien kan opretholdes.

Du har selv et ansvar

For at bevare din fabriksgaranti skal du løbende overholde og dokumentere alle pligtige serviceeftersyn. Vi skal nok hjælpe dig med at overholde terminerne, ligesom du efter hvert endt service får udleveret et serviceskema som bekræftelse på gennemførelse af serviceeftersyn.

Vi stempler dit servicehæfte, så du har sikkerhed for, at eftersynet er udført i henhold til fabrikkens forskrifter. Og så sørger vi også for, at du får en detaljeret udspecificeret faktura, så du aldrig er i tvivl om, hvad der er lavet af reparationer og arbejde på din bil.