Vi har opnået 4,2 stjerner på Google
5/5
Autohuset odder logo

OM OS

Lokal service i øjenhøjde

Autohuset Odder er et lille familieejet værksted med 9 ansatte der alle elsker biler. Vi er en del af Danmarks 2 største værkstedskæde Hella Service Partner, og det er din garanti for, at vi kan tilbyde den nyeste teknologi indenfor autoreparation, og at alle vores medarbejdere løbende modtager supplerende uddannelse. Det og mere end 40 års erfaring, gør os godt rustede til at modtage din bil, uanset mærke.
Hos os vil det også altid væres mekanikere, der tager imod dig og din bil – uanset om der er tale om det store serviceeftersyn eller blot et simpelt dækskifte. Du vil også altid få mulighed for at tale med den mekaniker der har arbejdet på din bil, da det er vigtigt for os at du forstår hvad der er blevet udført og hvorfor.


Hvis du har brug for det, tilbyder vi gratis lånebil mens vi arbejder på din bil.
Hvis uheldet er ude og din bil er blevet skadet, har vi egen skadeafdeling hvor bilen takseres og repareres. Kun malearbejdet sendes ud af huset til en lokal autolakerer, og derfor kan vi hurtigt have din bil tilbage på vejen igen. Vi tilbyder naturligvis gratis lånebil i hele reparationsperioden.

Mekanikere i odder - Auto huset odder
Motertjek på autoværksted

Hella Service Partner-medlemskab

Tillid i øjenhøjde

Hos os er det altid vores mekaniker, der tager imod dig og din bil, uanset om der er tale om serviceeftersyn, klargøring til syn, dækskifte eller reparationer. Det giver tryghed både for dig og for os, at dialogen er i øjenhøjde fra start til slut. Vi undgår misforståelser, når vi får drøftet behov og får afstemt forventninger fra start, og det skaber rammerne for det optimale samarbejde.

For os er det ikke en handel. Det er et samarbejde.

Vi kalder det……Bare et bedre bilværksted.