Vi har opnået 4,2 stjerner på Google
5/5
Autohuset odder logo

Autoværksted

Autoværksted

Teknologien i biler ændre sig hurtigt, og derfor er uddannelse og løbende opdatering af viden afgørende for os. Vores mekanikere deltager derfor løbende i efteruddannelse på en lang række områder, incl el- og hybrid, hvor der lige nu sker rigtigt meget. Det kombineret med mere end 40 års erfaring, gør os godt rustede til at arbejde på både gamle og nye biler uanset mærke.
Udover dygtige medarbejdere har vi det udstyr og værktøj der kræves, og vi investerer løbende i både data, testere og værktøj, så du hurtigt kan komme ud og køre igen.

Service

Vi servicerer og reparerer alle typer af bilmærker efter bilfabrikanternes forskrifter og anvender altid reservedele af samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Du er derudover sikret 3 års garanti på alle nye reservedele, og får du bilen repareret i garantiperioden, er du samtid sikker på at beholde din fabriksgaranti.

Pladeværksted

Hvis uheldet er ude og din bil er blevet skadet i trafikken, har vi egen skadeafdeling hvor bilen takseres til forsikringen og repareres. Kun malearbejdet sendes ud af huset til lokal autolakerer, og derfor kan vi hurtigt have din bil tilbage på vejen igen.

Mekaniker tjek af motor i odder

LÅNE BIL

Vi tilbyder gratis lånebil til alle vores kunder, men book din reparation i god tid hvis du ønsker en lånebil. Vi har pt. 2 Fiat Pandaer og en Ford Fiesta, alle med isofix.

Lånebilerne koster 150kr. hver dag

Cyklerne er gratis at låne

Fronten af autohuset i odder

Rustbeskyttelse i Odder

Hos Autohuset i Odder kan du få rustbeskyttelse og undervognsbehandling til din bil, uanset mærke. Vi er stolte af at tilbyde en miljøvenlig behandling, der sikrer, at din bil forbliver beskyttet mod rust i lang tid fremover.

Vores dedikerede team af specialister sørger for at udføre behandlingen med omhu og ekspertise, så du kan have ro i sindet, velvidende om, at din bil er i gode hænder. Vi bruger kun kvalitetsprodukter og moderne teknikker for at sikre den bedst mulige beskyttelse af din bils undervogn.

Vi er så sikre på kvaliteten af vores arbejde, at vi kan tilbyde dig Danmarks længste garanti på alle typer behandlinger. Det betyder, at du kan køre trygt og med tillid, velvidende om, at hvis der skulle opstå problemer, er vi her for at hjælpe dig.