Vi har opnået 4,2 stjerner på Google
5/5
Autohuset odder logo

Undervogns-behandling

UNDERVOGNS BEHANDLING odder

Rustbeskyttelse i Odder

Få din bil undervognsbehandlet – uanset om du kører benzin-, diesel- , el- eller hybrid bil. Så sparer du penge på rustreparationer og undgår for tidlig skrotning. Det sparer både dig for penge i det lange løb og miljøet for CO2.
Som Suvo-partner udfører vi langtidsholdbar og miljøvenlig behandling og som medlem af Suvo Garanti foreningen, kan vi samtidig sikre dig Danmarks absolut længste garanti på alle typer behandling.

Stikprøvekontrol hos FDM

FDM fordelspartner logo

SUVO har lavet en aftale med FDM om at udføre en stikprøvekontrol af op mod 500 kunder om året, der har fået deres bil rustbeskyttet hos SUVO.

Samtidig har SUVO en Center Proces Kontrol, som er SUVOs egen kontrolinstans. Med CPK sikrer SUVO Danmark at centrene hver især lever op til de kvalitets- og servicekrav, SUVO har pålagt sig selv. På den måde har både SUVO og kunderne en garanti for at kvaliteten er helt i top.

Din garanti for et godt resultat

Suvo garanti anti rust logo

Som SUVO-partner udfører vi miljøvenlig behandling og kan samtidig sikre dig Danmarks absolut længste garanti på alle typer af behandlinger. Dette er et garanti for et godt resultat – og vi er derfor det rette valg for dig, der gerne vil have en langtidsholdbar løsning, som du kan have glæde af i mange år frem.

 

Vi tilbyder

Book tid til din bil

Miljø og sund fornuft

Hvert år sparer SUVO miljøet for afbrænding af en betragtelig mængde overskydende anti-rust produkter

Alle SUVO Antirust-produkter bliver som udgangspunkt produceret af helt nye produkter, men når der udføres en undervognsbehandling, vil en vis mængde rustbeskyttelsesprodukt dryppe af bilen og ned i en lukket opsamlingsbeholder. Dette afdryp vil man normalt bortskaffe ved kontrolleret afbrænding. For at beskytte miljøet bedst muligt har SUVO som det eneste i landet et lukket recycle-system, hvor overskydende rustbeskyttelsesprodukter opsamles og renses. De opsamlede og rensede produkter bliver derefter genanvendt til et nyt rustbeskyttelsesprodukt med samme høje kvalitet som vores nye SUVO-produkter.